Calamari prajiti

de RuxyRux in Peste, 6 Mar 2011 | 9680 vizualizari

 

Atat de simplu de facut si atat de gustosi...am facut reteta ta de data asta Miti...multumesc! Cu ani in urma am mai probat de cateva ori dar i-am dat numai prin faina. Asa mi-au placut mai mult...

 

INGREDIENTE

  •  ulei pentru prajit 
  • calamari rondele( eu am avut proaspeti)
  • o cana faina( 200 mg)
  • 2 oua batute
  • sare dupa gust 
  • zeama de lamaie pentru servit
  • piper  
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Calamari prajiti:

se spala calamarii sub jet de apa intr-o strecuratoare apoi se usuca intr-un prosop de hartie,

se dau prin ou batut apoi prin faina si piper si se prajesc in ulei incins la wok...

se scot se sareaza si se servesc cu zeama de lamaie...

excelenti!

Pe mai multe site-uri italiene cu retete pentru calamari am vazut ca sarea se adauga la sfarsit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Calamari prajiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (37)

RuxyRux 1

07.03.2011, 20:23

Multumesc mamaie scumpa

RuxyRux 1

07.03.2011, 20:23

Mena sa stii ca au fost deliciosi

adry88 1

20.05.2011, 17:45

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Somon la gratar si salata cu creveti si calamari cu pesto